Advert
as

SOLHANLI GENÇ ANKARA DA DÜZENLENEN İMAM HATİPLİLER PANELİNE KATILDI

SOLHANLI GENÇ ANKARA DA DÜZENLENEN İMAM HATİPLİLER PANELİNE KATILDI

Bingöl 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Lisesi öğrencisi Eren İlbaş, Türkiye genelindeki imam hatip lisesi öğrenci temsilcilerinin katılımıyla Ankara Kızılcahamam da gerçekleştirilen "Yunus Emre Yolunda Genç Gönüllüler Buluşması" paneline katıldı.

11-12 Mayıs’ta Türkiye genelindeki imam hatip liselerinden bin 500 öğrenci temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen “Yunus Emre Yolunda Genç Gönüllüler Buluşması” Ankara Kızılcahamam’da yapıldı.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde ve Millî Eğitim Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Genç Gönüllüler buluşması bu yıl 5’nci kez gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı programda akademisyenler gençlere hitap etti. Programın ikinci gününde düzenlenen öğrenci panelinde ise çeşitli illerden katılan gençler, arkadaşlarına sunumlarını yaptı.

Bingöl 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Lisesinden katılan Eren İlbaş ise düzenlenen panelde “Birlik içinde çalışma” konusunu anlatarak katılımcı ve moderatörden gelen soruları cevapladı. 

Program akabinde panelde sunum yapan İmam hatipli öğrencilere hediyeler takdim edilerek toplu fotoğraf çekildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum