Advert
as

ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ SINAVI YAPILACAK

ÖDÜLLÜ SİYER-İ NEBİ SINAVI YAPILACAK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından ödüllü Siyer-i Nebi sınavı düzenlenecek.

‘Gençler Efendimizin İzinde' sloganıyla her yıl Türkiye geneli düzenlenen Siyer-i Nebi sınavı bu sene 11-12 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Ortaokul ve lise olmak üzere 2 kategoride düzenlenecek olan sınava 3 Haziran'a kadar başvuru yapılabilecek. 

BAŞVURULAR 

3 Haziran tarihine kadar ‘efendimizinizinde.com' internet adresinden başvurular alınacak. Sınav hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler 05374756155 numaradan sınav koordinatörü ile görüşebilir. 

ÖDÜLLER 

Lise ve ortaokul düzeyi olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan sınavda lise kategorisi Türkiye ödüllerinde 1.'ye 3 bin TL ve kitap seti, 2.'ye 2 bin TL ve kitap seti, 3.'ye 1500 TL ve kitap seti, 4. Ve 5.'ye ise 1000 TL ve kitap seti hediye edilecek. 

Lise ve ortaokul düzeyi olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan sınavda ortaokul kategorisi Türkiye ödüllerinde 1.'ye 2 bin TL ve kitap seti, 2.'ye 1500 TL ve kitap seti, 3.'ye 1000 TL ve kitap seti, 4. Ve 5.'ye ise 750 TL ve kitap seti hediye edilecek. 

Lise ve ortaokul düzeyi olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan sınavda lise kategorisi il ödüllerinde Bingöl'de 1.'ye 1500 lira, 2.'ye 1000 lira, 3.'ye ise 750 lira ödül olarak verilecek. 

Lise ve ortaokul düzeyi olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan sınavda ortaokul kategorisinde ise Bingöl'de 1.'ye 1000 lira, 2.'ye 750 lira, 3.'ye de 500 lira ödül olarak verilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum