Advert
as

DÖRT TURNUVANIN FİNALİ YAPILDI

DÖRT TURNUVANIN FİNALİ YAPILDI

Solhan’da 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında beş branşta başlatılan turnuvalardan 4’ünün finali yapılarak ödülleri verildi. Voleybol turnuvasının finali ise ileri bir tarihe alındı.

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında başlatılan turnuvalardan 4’ünün finali yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarını Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sporsever izledi. 
Turnuvada yer alan Ayak Tenisi, Satranç, Masa Tenisi ve 300 Metre Atletizm branşlarında daha önce belirtildiği gibi 19 Mayıs günü finalleri yapılarak dereceye girenlerin ödülleri karşılaşmalar sonrasında protokol tarafından verildi. 
Voleybol turnuvasında ise yarı final müsabakaları oynatılarak final müsabakaları ileri bir tarihe alındı. Final karşılaşması ise; Solhan YBO ile King Power arasında oynanacak. 
Finali yapılıp dereceye girenler şu şekilde;
Ayak Tenisi
1. Mopa Mühendislik
2. Has Han Emlak
3. Nasip Meemer
4. Dilektepe Ortaokulu
Satranç
1. Musa Dere
2. Burak Günay
3. Mustafa Coşkun
4. Can Kezer
Masa Tenisi
Genç Erkekler
1. Selim Koçer
2.Ahmet Ayraç
3. Yasir Bozkurt
4. M Ali Çeloğlu
Masa Tenisi...
Genç Kızlar....
1. Melike Ayraç
2. Zeynep Tütünen
3. Meral Ayraç
Masa Tenisi...
Büyükler....
1. Rahim Yılmaz
2. Servet Bozkurt
3. İbrahim Tunç
Atletizm
3000 Mt
1. Muhammed Çakar
2. Abdulvahap Gül
3. Berat Kaçar

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum