Advert
as

SOSYAL HİZMET MERKEZİNDEN ANLAMLI ZİYARET

SOSYAL HİZMET MERKEZİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ilçenin renkli simalarından olan Mehmet Emin Gengörü’yü evinde ziyaret etti.

Halk arasında Neno olarak bilinen Mehmet Emin Gengörü’ye plaket verildi.
 Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, sürekli olarak kurum olarak dezavantajlı bireyleri ziyaret ettiklerini dile getirdi. 
Özdemir, “Halk arasında Neno olarak bilinen Mehmet Emin kardeşimizin fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu biliyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında kendisi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak, onun renkli dünyasına konuk olduk. Misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Gengörü ise kendisine veriilen plaket için Özdemir’e teşekkür etti. Daha sonra Fenerbahçe renkleri ile süslenen odasında sohbet edilerek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum