Advert
as

'Yaşanan Darbe Kalkışmasını Nefretle ve Lanetle Kınıyorum'

'Yaşanan Darbe Kalkışmasını Nefretle ve Lanetle Kınıyorum'

Bingöl İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Vali Yavuz Selim Köşger,”Yaşanan Darbe Kalkışmasını Nefretle ve Lanetle Kınıyorum.”dedi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, başkanlığında, 2016 yılı III. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Valiliği toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Vali Köşger, toplantının açılışında yaptığı konuşmasına, yaşanan menfur darbe kalkışmasını nefretle ve lanetle kınayarak başladı.

 

 

Köşger, “Son birkaç gündür yaşanan elim ve nefret edici hadiseyi, nefretle bir kez daha kınıyorum. Demokratik iradeye, sivil iradeye, ülkemize, vatanımıza, milletimize, bağımsızlığımıza, egemenliğimize kasteden kalkışmayı, nefretle ve lanetle kınıyorum. Bu kalkışmada hayatını kaybeden şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepsinin mekânını cennet eylesin. Bizler bulunduğumuz mevkide işlerimizi daha iyi yapmak için, milletimizi bir adım daha ileriye götürmek için, vatanımızı, milletimizi daha müreffeh, daha kalkınmış, daha yaşanabilir kılmak için uğraş verirken, bazı kötü niyetli kişiler memleketimize kumpas kurdular. Bizlere böyle bir hadise yaşatanlar   gerekli şekilde cezalandırılmalıdır. Bu gruba sempati duyanlar da insanlıklarını bir kez daha gözden geçirmelidir.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum