Advert
as

Kiğı Kaymakamı, Gözaltına Alındı

Kiğı Kaymakamı, Gözaltına Alındı

Darbe girişimine yönelik Bingöl’de başlatılan soruşturma kapsamında Kiğı ilçe Kaymakamı Mehmet Ayhan ve 6 emniyet personeli gözaltına alındı.

15 Temmuz’daki ABD destekli darbe girişimine yönelik açılan soruşturma kapsamında Kiğı ilçe Kaymakamı Mehmet Ayhan ve 6 emniyet personelin gözaltına alındığı belirtildi.

 

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, “Ülkenin demokratik hukuk düzenine, kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişine ve milli iradeye yönelik darbe girişiminde bulunan FETÖ soruşturması kapsamında Kiğı Kaymakamı Mehmet Ayhan ve aynı ilçede görev yapan 6 emniyet personeli Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alındı.” denildi.

 

 

Açıklamada ayrıca, Paralel Yapıya yönelik olarak Bingöl'de kapsamlı çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum