Advert
as

HÜDA PAR İLÇE GENÇLİK KOLLARI MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLEDİ

HÜDA PAR İLÇE GENÇLİK KOLLARI MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLEDİ

Hüda Par Solhan İlçe Gençlik Kolları teşkilatı tarafından düzenlenen gençler masa tenisi turnuvası sonuçlandı.

Hüda Par Solhan İlçe Teşkilatı Gençlik kolları tarafından gençlerin sosyalleşmesi ve kaynaşması için gençler arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen turnuvada Özgür İlhan birinci olurken, Abdülmelik çoban ise ikinci oldu.

Hüda Par İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Yolcu, “Gençlik çağı, bütün bir hayat boyunca faydalı olabilecek iyi alışkanlıkların kazanılması için bir fırsattır. Bundan dolayı Gençlerimizin İnternet başında daha fazla zaman geçirmeleri onların sosyalleşmesin de sıkıntıya sebebiyet oluşturmaktadır. Bizde HÜDA PAR Solhan İlçe Teşkilatı Gençlik kolları olarak bir nebzede olsa hem kaynaşmaları hem de moral ve motivasyon olsun diye böylesi güzel bir etkinlik düzenledik. Rabbim Gençlerimizin imanlı, ahlaklı Anne ve babasına, ülkesine ve bütün insanlığa faydalı birer birey kılsın inşallah. Ayrıca Gençlerimizin daha çok sosyalleşmesi ve kaynaşması için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum