Advert
as

ÇİĞ KÖFTECİ ÖMER USTA 2 AÇILDI

ÇİĞ KÖFTECİ ÖMER USTA 2 AÇILDI

Solhan'da çiğ köfte sektöründe hizmet veren 'Çiğ Köfteci Ömer Usta'nın ikinci şubesinin açılışı yapıldı.

Solhan'da Çiğ Köfteci Ömer Usta 2 hizmet vermeye başladı
Genç girişimci Melek ve Azad Kılıç kardeşler babalarının desteğini alarak iş hayatına atıldılar. Solhan'da çiğ köfte sektöründe iş kuran Kılıç kardeşler, işletmelerinin açılışını yaptılar.
Solhan Devlet Hastanesi çalışanı babaları Osman Kılıç'ın davetlileri olarak; CHP Solhan İlçe Başkanı Mehmet Canlı, Solhan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kenan Korkmaz, Hastane Müdürleri; Selçuk Tügen, Hamit Coşkun, Müdür Yardımcısı Nafiz Çakar, Poliklinik doktorları ve çok sayıda hastane personelinin yanında çok sayıda vatandaşların katılımıyla açılış yapıldı.
Solhan Devlet Hastanesi karşısında açılmış olan işletmelerinin açılışına katılanlara teşekkür eden işletme sahipleri, hijyenik ortamda kaliteli hizmet vereceklerini belirtiler.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum