Advert
as

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU AÇILIYOR

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU AÇILIYOR

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezunlara yönelik üniversiteye hazırlık kursu açılıyor.

Eğitim faaliyetlerini genellikle kurslar yoluyla yürüten Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 7’den 77’ye ilçedeki her yaş grubunun eğitim ihtiyaçlarını, imkânları ölçüsünde karşılamaya devam ediyor.

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafında her eğitim öğretim sezonu ile beraber başlayan kurslar 12 ay boyunca devam ediyor. Eğitim öğretim sezonu içinde açılan kursların yanısıra yaz tatilinde açılan kurslarada yoğunluk veren Solhan ilçe HEM, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz yaz kursu açıyor. Son başvuru tarihinin 30 Haziran 2022 tarihi olarak belirtilen kurs için kayıtların başladığı belirtildi. Eğitime ara verilen sürede açılacak olan kursta; konu anlatımı, soru çözümü ve seri denemeler şeklinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek verilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum