Advert
as

2022 YILI BİRİNCİ DÖNEM İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

2022 YILI BİRİNCİ DÖNEM İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

2022 Yılı Birinci Dönem İlçe Koordinasyon Toplantısı İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin başkanlığında gerçekleşti.

Kaymakam Muhammed Çetin başkanlığında 2022 Yılı 1. Dönem İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

İlçe genelinde yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen toplantı Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya katılan daire amirlerinin kurumlarıyla ilgili sorunlarını dile getirilerek çözüm önerilerini istişare ettikleri 2022 Yılı 1. dönem İlçe Koordinasyon Toplantısına; Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri/temsilcileri katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum