Advert
as

BİNTSO’DAN SOLHAN’A ZİYARET

BİNTSO’DAN SOLHAN’A ZİYARET

BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, Solhan programı kapsamında Solhan Belediyesi, ilçede üterim yapan tesisler ile bazı esnafları ziyaret etti.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas, Solhan’da bir dizi ziyarette bulundu.
Solhan ziyaretler kapsamında Başkan Ayas’a yönetim kurulu üyelerinden Sebahattin İslamoğlu ve iş adamı Şahin Buyruk eşlik etti.
Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız makamında ziyaret edilirken, aynı gün içinde Solhan ilçesinde 290 kişiye istihdam sağlayan Hayalim Tekstil ziyaret edilerek tekstil sektörüyle ilgili talepler dinlendi. Akabinde Solhan ilçesinde 18 kişiye istihdam sağlayarak her geçen gün büyüyen süt ve süt ürünleri firması Sütbir ziyaret edildi. Bingöl’ün su markası Binpınar su fabrikasını ziyaret eden Başkan Ayas, Bingöl ekonomisine ve ülke genelinde Bingöl tanıtımına sağladıkları katkılarından dolayı Karivan A.Ş. yönetimine teşekkür plaketi takdim etti.
Son olarak Solhan Haber Gazetesini ziyaret eden Ayas ve beraberindekiler, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası’na üye bazı işletmeleri ziyaret ederek ziyaretlerini tamamladılar.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum