Advert
as

KAYMAKAM ÇETİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

KAYMAKAM ÇETİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2021-2022 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle İlçemizde bulunan okullarda karne heyecanı yaşandı.

Kaymakam Muhammed Çetin, Atatürk İlköğretim okulu dördüncü sınıflarının öğrenim gördüğü Solhan Farabi Sağlık Meslek Lisesi binasında düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu.

Düzenlenen karne törenine, Kaymakam Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Okul Müdürü İsa Katkat, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Çetin, yaptığı açıklamada, “İlçemiz de 2021-2022 eğitim ve öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, eğitim-öğretime katkıda bulunan velilerimize, okul aile birliklerine ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıyı hep birlikte daha da ileriye taşımanın gayesinde ve gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen, oldukça neşeli sohbetler gerçekleştiren Çetin, onlara tatilde ne yapacakları konusunda sorular yönelterek, kültürel ve sportif aktiviteler yapmalarının yanı sıra bol bol kitap okumaları gerektiğini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz ise, “Geleceği inşa etmek adına gelecek nesil için gayretle emek sarf eden ve ülkenin mimarı fedakar öğretmen ve yöneticilerimizi, yarınlarımızın teminatı geleceğimiz, her şeyimiz sevgili öğrencilerimizi yürekten tebrik eder, sevdikleriyle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize göstermiş oldukları fedakârlıklar için teşekkür ederim. Bir sonraki eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerimizle tekrardan buluşmak dileğiyle” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum