Advert
as

SOLHAN’DA ‘ENGELLERİ AŞ HAYATA KATIL’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

SOLHAN’DA ‘ENGELLERİ AŞ HAYATA KATIL’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik bir program düzenlendi.


‘Engelleri Aş Hayata Katıl’ adı altında düzenlenen ve Solhan’daki özel gereksinimli bireylerin davet edildiği programda Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve bazı kurum amirleri katılarak davetlilerle yakından ilgilendiler.
Yerel sanatçılar tarafından seslendirilen türkülerle mini konser verilen programda Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir birer konuşma yaptılar.
Özdemir konuşmasında;“Bakanlık olarak engelli ve yaşlılarımızı önemsiyoruz, sosyal hizmet olarak sürekli yanlarındayız, yanlarında olmaya devam ediyoruz. Kaymakamız Sayın Muhammed Çetin başkanlığında ilçemizde sürekli  dezavantajlı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz.Özel gereksinimli vatandaşlarımız bizim için değerlidirler. Özel gereksinimli  bireylerimiz için  ‘Engelleri Aş  Hayata Katıl’ programı düzenliyoruz.  İkincisini düzenlediğimiz etkinliğimizde yerel santaçılarımız sesleri ve yorumlarıyla etkinliğimize heyecan kattılar. Vatandaşlarımızın yüzündeki mutlulukları bizleri ziyadesiyle mutlu etti.Hiç bir zaman yaşlı ve engellilerimiz için bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin ve Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız’a özel gereksininimli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
‘HER BİRİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ’
Programda konuşan Belediye BaşkanıYıldız ise şu ifadeleri kullandı: “Sizlerle bir arada olmaktan sizlerle bu anı paylaşmaktan onur duyduğumu, şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. Eğer hala ayakta dimdiksek, tabiri caizse önümüze bakabiliyorsak belki sizlerin yüzü suyu hürmetinedir, yüce rabbim bizlere merhamet ediyordur. Her birinizin bizlerin üzerinde emekleri var. Özellikler ailelerinize, size bakan anne babanıza karşı sorumluluklarımız var bunu da biliyorum. En nihayetinde her birimizin yaşamında belirli sınavlarla karşı karşıya olduğumuzun da bir gerçeği var. Eğer insanın sorumluluğu olmasaydı her halde cennet ve cehennem olmazdı. Dolayısıyla her birimizin imtihanı var. Her birimizi de bu sınav doğrultusunda yaşamımıza yön vermeye gayret gösteriyoruz. Bizler yerel idareciler olarak en büyük gayretimiz, çabamız sizlere en ufak bir sıkıntı yaşatmadan yaşamınıza devam edebilme adına her türlü desteği katkıyı suna bilmek için gayret sarf ediyoruz. Muhakkak eksiklerimiz vardır. Bu eksiklerimizden dolayı sizlerin hoşgörünüze sığınıyoruz. Muhakkak ki bunu da unutmamamız gerekiyor her birimiz bir engelli adayıyız, hiç birimizin bu manada bir garantisi yoktur.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum