Advert
as

SOLHANLI SPORCULAR, DÜNYA ŞAMPİYONASI ELEMELERİNE KATILACAK

SOLHANLI SPORCULAR, DÜNYA ŞAMPİYONASI ELEMELERİNE KATILACAK

Alanya da düzenlenen geleneksel Türkiye geneli duble kategorisi Ayak Tenisi Turnuvasına katılmak için Antalya’ya giden Solhan Ayak Tenisi Takımı Footvolley Wordwide Dünya Şampiyonası elemeleri için oradan Hatay’a geçecek.


Türkiye şampiyonu olan Solhan Ayak Tenisi takımı 25-29 Haziran 2022 tarihleri arasında Alanya da düzenlenecek geleneksel Türkiye geneli duble kategorisi Ayak Tenisi Turnuvasına katıldıktan sonra 30 Haziran - 3 Temmuz 2022 tarihleri arasında Hatay ilinde düzenlenecek olan ilk defa katılacakları Footvolley Wordwide dünya şampiyonası elemelerinde Türkiye'yi temsil edecek.

Ayak Tenisi Federasyonu Bingöl İl temsilcisi Serdar Demir, “Solhan Ayak Tenisi Takımı olarak Avrupa şampiyonası hedefimiz vardı. İlk Avrupa şampiyonası deneyimimiz de Romanya, Moldova, Kıbrıs, Danimarka gibi güçlü ülkelere karşı mücadele verdik. Orada da Triple Men kategorisinde üçüncü olduk. Şimdiki hedefimiz de dünya şampiyonası katarda düzenleneceği söyleniyor inşallah oraya en iyi şekilde hazırlanacağız. Ve orada da ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye devam edeceğiz. Tekrardan Romanya, Moldova gibi güçlü ülkelerle karşılaşmak bizim için güzel olacak. Tecrübelerimize yeni tecrübeler ekleyeceğiz. Ondan sonrada tekrar Avrupa şampiyonasına hazırlanmaya başlayacağız. Hedefimiz oradan da dereceye girerek ayrılmak.” dedi.

Solhan Ayak Tenisi sporcularından Furkan Yayan ise yaptığı açıklamada, “Bu spora kendi memleketimiz olan Solhan’da başladık. Türkiye birinciliği ve Avrupa üçüncülüğü elde ettik. Bir sonraki hedefimiz dünya kupasında dereceye girmek. Onun için çok çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Umarım emeklerimizin karşılığını alarak, layığıyla iyi bir derece elde ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum