Advert
as

SOLHAN'A ASM YAPILACAK

SOLHAN'A ASM YAPILACAK

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü, merkez ile Solhan ilçesinde yapılmak üzere 2 adet Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet binası yapım işi ihale tarihleri belli olduğunu açıkladı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İlimiz Merkez ile Solhan ilçesinde yapılmak üzere 2 adet Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet binası yapım işi ihale tarihleri belli oldu.

İl nüfusunun artması ve sağlık hizmetine olan talep nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğümüzce yapılan planlamalar neticesinde İlimiz Merkez Selahaddin-i Eyyubi Mahallesi 5 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binası yapım işi ihalesi 19/07/2022 günü saat 10.00'da yapılacak.

Yine Solhan ilçemizin ihtiyacı olan Solhan Yeşilova Mahallesi 5 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binası yapım işi ihalesi de 18/07/2022 günü saat 10.00'da yapılacak.

Yapılacak olan hizmet binaları ile yeni birimler açılacak, böylece hekim başına düşen nüfus azalarak, bağlı nüfusa verilecek olan sağlık hizmeti de daha etkin bir şekilde yürütülecek” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum