Advert
as

ÇOCUKLAR RESİM ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

ÇOCUKLAR RESİM ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan çocuklar için Yüzenada’da resim şenliği düzenlendi.

ODES (Okul Destek Projesi) kapsamında Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Solhan Yüzenada’da çocuklar için resim şenliği düzenledi.

Düzenlenen şenliğe; Bingöl Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ile öğretmenler ve ODES kapsamında hizmet alan çocuklar katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları olumsuz dış etkenlerden korumak, akranları ile eşit fırsatlara kavuşabilmelerini sağlayabilmek için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle buluşturmak amacıyla Okul Destek Projesi(ODES) hayata geçirildi. Proje çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Yüzen Adalar tabiat anıtında Resim Şenliği düzenlendi.

Şenlikte çocuklar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü resim öğretmenleri eşliğinde tuvallere resim çizerek Solhan Gençlik Merkezi görevlileri ile voleybol ve badminton oynama imkanları buldu.

Etkinlik, çocukların Gülbahar Barajı kıyısında dilek fenerlerinin gökyüzüne uçurmasıyla son buldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat,  “Okul Destek Projesi kapsamında olan çocuklarımızı Bingöl Yüzen Adalar Tabiat Anıtında resim tuvallere resim çizme, voleybol ve badminton oynama imkanı sunuldu. Bu etkinlikteki amacımız çocuklarımızın ufuklarının gelişmesi için doğal ve kültürel yerleri tanımalarıdır” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum