Advert
as

ŞAMPİYON: SOLHAN AYAK TENİSİ

ŞAMPİYON: SOLHAN AYAK TENİSİ

Bu sene ikincisi düzenlenen ‘Geleneksel Alanya Ayak Tenisi Turnuvası’na katılan Solhan Ayak Tenisi Takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Antalya'nın Alanya ilçesi ev sahipliğinde Ayak Tenisi Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Alanya Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı. Damlataş Plajı'nda oynanan karşılaşmalara Solhan’dan Solhan Ayak Tenisi Takımı 1 ve Solhan Ayak Tenisi Takımı 2 olmak üzere iki takım olarak turnuvaya katıldı.

Farklı illerden 16 takımın katılımıyla 4 gün süren turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Büyük ilgi gören turnuvada Double men kategorisinde oynanan karşılaşmalarda finale çıkan Solhan Ayak Tenisi Takımı 1, Amasya Ayak Tenisi Takımını mağlup ederek turnuvanın şampiyonu, Amasya ise ikinci oldu. Üçüncülük maçında çıkan Solhan Ayak Tenisi Takımı 2 ise, Alanya Ayak Tenisi Takımı’na mağlup olarak dördüncü olurken Alanya ise üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini İlçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, ALKÜ Spor Bilimleri Dekanı Hamdi Alper Güngörmüş, Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya Ayak Tenisi Federasyonu Temsilcisi Şükrü Uysal ve protokol yetkilileri verdi.

Turnuva sonrasında açıklamalarda bulunan Bingöl Ayak Tenisi İl Temsilcisi Serdar Demir, şu ifadeleri kullandı: “Alanya’daki turnuva sürecine Türkiye Triple Men kategoride Türkiye Şampiyonu ünvanıyla  katılım sağladık. Double men kategorisinde 3 gün boyunca yarıştık. Toplam 42 maç oynandı. 16 takım arasında şampiyonluğa ulaştık mutluyuz. Alanya İl Temsilcimiz Şükrü Uysal’a organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz. Aydın ekibiyle, Amasya ekibiyle, Alanyalı temsilcilerle iyi ilişkiler edindik. Şimdi ki hedefimiz ikinci Türkiye Kupası şampiyonluğu ve Dünya Ayak Tenisi Şampiyonasına katılım sağlayıp iyi bir dereceyle gururlanmak istiyoruz. Turnuvaya gelerek karşılaşmaları izleyip bize destek veren profesyonel futbolculardan Sezer Özmen ve Hasan Ayaroğlu’na teşekkür ederiz.”

Ayak Tenisi Alanya İl Temsilcisi Şükrü Uysal ise; “Bu sene ikincisini düzenlediğimiz ‘Geleneksel Alanya Ayak Tenisi Turnuvası’na gelen tüm takımlara teşekkür ederim.

Her geçen yıl katılım artıyor. Oyuncular tecrübe kazanıyor. ‘Ayak Tenisi Heryerde’ mottosuyla çıktığımız yolda dünyaca ünlü Kleopatra plajında hem Ayak tenisi branşını tanıtıp hem de sevdirmeye devam ediyoruz. Bu tür büyük Organizasyonları şehrimizin tanıtımı adına önemsiyoruz. Turnuvamızın şampiyonu aynı zamanda kardeş takımımız olan Solhan Ayak Tenisi Takımı’nı tebrik eder, diğer müsabakalarında başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum