Advert
as

YÜCEL, GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

YÜCEL, GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel Adaklı yatılı bölge ortaokulunda gönüllü olarak bursluluk sınavı dersleri veren örnek öğretmenleri ziyaret etti.


Halil Yücel Adaklı’da Gönüllü olarak öğrencileri Bursluluk sınavına hazırlayan öğretmenleri ziyaret etti
Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Müdürü Halil Yücel, Adaklı Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinde gönüllü olarak öğrencileri Bursluluk sınavına hazırlayan öğretmenlere misafir oldu. Bursluluk sınavına hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sınavda başarılar dileyen İl Müdürü Halil Yücel, öğrencileri gönüllü olarak sınava hazırlayan öğretmenlere yaptıkları bu güzel ve bir o kadar da anlamı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Yücel yaptığı açıklamada; "Değerli öğretmen arkadaşlar, kimsenin sizden böyle bir talebi olmadığı halde gönüllü olarak bir araya gelerek yaptığınız bu program örneklik oluşturmakla beraber aynı zamanda rol ve model olmalıdır. Öğretmenliğin ne denli kutsal ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu gösteren siz değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı sizi tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum