Advert
as

BAYRAM’DA İNEKLER ÜÇ AYRI KAZAYA SEBEP OLDU: 7 YARALI

BAYRAM’DA İNEKLER ÜÇ AYRI KAZAYA SEBEP OLDU: 7 YARALI

Bayramda ilçemizde 24 saat içerisinde meydana gelen, ineklerin sebep olduğu üç ayrı kazada araçlar kullanılamaz hale gelirken 7 kişi de yaralandı.


Kazalar D300 Solhan- Muş karayolu Yeşilova mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Bingöl istikametinden Muş istikametine gitmekte olan 
 M.Y. yönetimindeki 07 GF 375 plakalı otomobilin, aniden yola çıkan ineğe çarpmasıyla gerçekleşti. Kazanın ardından bölgeye gelen trafik ekipleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından araçta bulunan 7 yaralı vatandaşı Solhan Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına aldı.

İkinci kaza Bingöl istikametinden Muş istikametine giden Ö.G. yönetimindeki 35 KF 2339 plakalı aracın Yeşilova mahallesi mobese mevkiinde aniden yola çıkan ineğe çarpmasıyla gerçekleşti. 
 
Üçüncü kaza ise aynı istikamette seyir halinde olan M.Ö. yönetimindeki 16 CZA 05 plakalı aracın Yeşilova mahallesi Sütbir mevkiinde yola aniden çıkan ineğe çarpmasıyla meydana geldi.

Kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale gelirken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum