Advert
as

UMUT KERVANI'NDAN TOPLU KURBAN KESİMİ

UMUT KERVANI'NDAN TOPLU KURBAN KESİMİ

Kurban organizasyonu kapsamında Bingöl Umut Kervanı Derneğine verilen kurban vekâleti ve kurban bağışları kesilip paketlendikten sonra muhtaç ve yetim ailelere dağıtılmak üzere dağıtımına başlandı.

Bingöl'de hayırlı faaliyetlerle adını sıkça duyuran Bingöl Umut Kervanı Derneği bu yıl da Bingöl merkez ve ilçelerinde Kurban Bayramında kendilerine vekâlet yoluyla verilen kurbanlıkları ihtiyaç sahibi muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere toplu kesim işlemi sonrası paketlendikten sonra dağıtımı yapıldı. Et ve Süt kurumu kombinesinde usta ellerle hijyenik şartlarda kesilen kurbanlıklar aynı titizlikle paketlenip Bingöl merkez, Solhan, Karlıova ve Solhan ilçeleri temsilcilikleri aracılığıyla muhtaç ve yetim ailelere dağıtıldı.

“KURBANLIKLARI 3 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAĞIZ”

Bingöl Umut Kervanı Derneği başkanı Mehmet Tamaç; “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak kurbanlarımızı Et ve Süt Kurumunun hijyenik tesisinde usta kasaplarla kestik. Ve hijyenik bir şekilde doğrama ve paketleme yapıp dağıtıma devam ediyoruz. Yaklaşık 6 ton etimiz var. Bunu 3 bin ailemize ulaştırma gayretinde olacağız. Rabbim katkı sunan, hisse veren, emek veren herkesin hayrını kabul eylesin. Onlar için ahiret azığı eylesin. “ ifadelerine yer verdi. 

“KURBANLIKLARI YETİM VE MUHTAÇ AİLELERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Umut Kervanı Solhan Temsilcisi Ayhan Erkmen; “Umut Kervanı Solhan temsilciliği olarak bizlerde kurban faaliyetleri kapsamında usta ellerle kesilen kurbanları hijyenik bir ortamda paketledik inşaallah dağıtıma çıkaracağız. Kurbanlarımızı Solhan ilçemizde dört mahallemizde bulunan yetim ve mağdur ailelere dağıtacağız. Buradan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim kendilerinden razı olsun. Organizasyonda emeği olan tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlarını kabul etsin.” dedi.

“RABBİM HAYIR SAHİPLERİNDEN VE EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN”

Umut Kervanı Genç Temsilcisi Mücahit Arıboğa; ”Umut Kervanı Genç ilçe temsilcisi olarak hayırseverlerin bizlere vermiş olduğu kurban vekâletlerini Allah'ın izniyle yerine getirmek için dün itibarıyla kurban kesmeye başladık. Kurban kesimlerini hijyenik ortamda usta kasaplarla gerçekleştirdik, dağıtıma başladık bunu bugün de sürdürüyoruz. Rabbim hayır sahiplerinden ve emeği geçenlerden razı olsun. “ şeklinde konuştu.

“ALLAH HAYIRSEVERLERİN KURBANLARINI ALLAHA YAKINLAŞMAYA VESİLE KILSIN”

Umut Kervanı Karlıova Temsilcisi Ayhan Bingöl ise yaptığı yazılı açıklamada; “Bizler de hayırseverin vekâlet yoluyla bize teslim ettiği kurbanlıkları uygun şartlarda kesip paketledik. İlçemizde bulunan muhtaç ve yetim ailelere kurbanlıkları ulaştırdık. Allah, kurban sahiplerinin kurbanlıkları kabul etsin, kurbanlarını Allaha yakınlaşmaya vesile kılsın. Kurban organizasyonunda çalışan fedakâr tüm gönüllü kardeşlerime de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum