Advert
as

YILMAZ İLE BERDİBEK SOLHAN’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

YILMAZ İLE BERDİBEK SOLHAN’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile Feyzi Berdibek düzenlenen programda vatandaşlarla bayramlaştı.

Çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz ile Feyzi Berdibek, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşmasını ve ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan; “Bu bayramda yetimi sevindiren, sadakasını veren, zekatını veren, kurbanını veren herkesin Allah hayrını kabul etsin. Solhan bayramlaşma programımıza katıldığınız için herkese tek tek teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirip Solhan’la ilgili taleplerimizi sunmuştuk. Geçenlerde Feyzi bey sordu o taleplerden ne kaldı diye. Dedim ki bunlardan ikisi kaldı Yenibaşak yolu, Asmakaya güvenlik yolu. Diğerleri tek tek yerine geldi kangren haline gelen bir kanal vardı ona başlandı bu sene diğer kısmı yapılacak. Hastanemizin statüsü değiştirilerek bütün bölümler açıldı. Ayriyeten hastanemize bilgisayar tomografi cihazını kazandırdık. Bu ay Yeşilova mahallesinde aile hekimliği binamızın ve Hükümet konağı binamızın ihalesi yapılacak. Bu vesileyle herkesin kurban bayramını tekrardan tebrik ediyorum.” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZIN YÜZDE 80’İ DOĞALGAZLA BULUŞACAK

Vatandaşların bayramını tebrik eden Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız; "Bayramlaşma Programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu vesileyle sizlerin ve bütün İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu bayramın bütün İslam aleminin birliğine kardeşliğine vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sizlerin de katkılarıyla bu sene inşallah vatandaşlarımızın yüzde 80’i doğalgazla buluşacak. Daha önce doğalgazın geçtiği yollarda tahrip olan yollarımızın ihalesini yaptık şu anda yama çalışmalarımız devam ediyor. Ulu cami bölgesinin sıcak asfalt ihalesini yaptık. Bayram sonrası buraya da başlıyor, bütün bu çarşı merkezimizi yeniliyoruz inşallah. Ticaret bakanlığımızın katkılarıyla geçen sene ihalesini yapmış olduğumuz tekstil fabrikamız hızlı bir şekilde devam ediyor. O fabrika Solhan için büyük bir önem arz ediyor 250 kişi orada istihdam edilecek. Yaşanılabilir bir Solhan için çalışmamıza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

HEDEF SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ DEĞİL, CUMHURBAŞKANIMIZ NEZDİNDE TÜRKİYE’Yİ YOK ETMEKTİR

Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Tabi başkanım burada hizmet kervanını anlatırken birileri konuşur birileri de yapar biz yapanlardanız. Şimdi Yenibaşak’tan sonra ki dört köy konuşuluyor. O konuda Sayın Bakanımızda burada bu sene paramız bol korkmayın inşallah bu sene onları da bitireceğiz. 20-25 yıl önce biz bu köylere gidemezdik çamurdan. Yol yok, su yok, elektrik yok hiçbir şey yok daha doğrusu köylere girmemiz mümkün değildi. Şimdi ise en ücra köye arabana bin git inşallah onlarda olacak o konuda rahat olun. Bu konuda Ak parti hakikaten kendini milletine adamıştır. Diyor ki halkı yaşat ki devlet yaşasın. İnşallah biz de halkımızı yaşatma noktasında önemli olan birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde bir arada olmak bu olduktan sonra hizmetler kendiliğinden oluşuyor. Burada önemli olan Ülkemizin geleceği noktasında 2023 seçimleri. Bakın arkadaşlar 100 yılın sonunda bu memleketi karanlığa götürmek isteyen bazı emperyal güçler maalesef bu konuda ciddi bir birliktelik oluşturdular. Hedef Sayın Cumhurbaşkanımız değil, Cumhurbaşkanımız nezdinde Türkiye’yi yok etmektir. Allah’ın izniyle bu seçimde de Solhan birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını kenetleyecek ve Cumhurbaşkanımızın yanında da yer alacak.”

 

BU ZOR DÖNEMİ EN HAFİF ATLATAN ÜLKELERDEN BİRİ TÜRKİYE OLACAK

Türkiye de, Bingöl’de huzurlu bir şekilde bayram geçirildiğini dile getiren Yılmaz, bayram nedeniyle Bingöl’e geldiklerinden beri ilçeleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini, söyleyen Yılmaz, “Dünya döndükçe dert sıkıntı bitmez, her zaman sorun devam eder. En gelişmiş dediğimiz, en ileri dediğimiz ülkelerde bile mutlaka sorunlar devam eder. Önemli olan temel sorunları çözüp, aşama aşama diğer sorunları da çözmektir, çözüm yoluna koymaktır. Gücümüz yettiğince elimizde imkanlar oldukça bu sorunlarla da uğraşmaya devam edeceğiz. Cenabı Allah’ta kimseyi gücünün üstünde sorumlu tutmuyor. Bayram vesilesiyle de yurt dışından gelen bazı insanlarla sohbet etme imkanı da bulduk, keşke onları bir dinleseniz. 10-15 yıl Bingöl’e gelmeyenlere, Bingöl’e geldiğinizde ne gördünüz diye sorduğunuzda gerçekten çok güzel şey anlatıyorlar. İnanamıyoruz bu değişimler bu kadar kısa bir sürede nasıl oldu diyorlar. Gelişmiş ülkelerin standartlarına ulaşmış mıyız? Elbette ulaşmış değiliz. Daha epeyce bir uğraşmamız lazım. Türkiye son 20 yılda Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Partinin sağladığı istikrarla bir hamle yaptı, bir sıçrama yaptı. Ama bu yeter mi, yetmez. Daha biz istediğimiz noktada elbette değiliz. Bu bir nesil gerektiriyor. İnşallah onu da başaracağız. İşte bu yaşadıklarımızla ona engel olmaya çalışıyorlar. Teknoloji’de, ekonomi’de, demokrasi’de, hukuk’ta, her alanda Türkiye’nin ileri bir ülke olmasına engel olmaya çalışıyorlar, ama Allahın izniyle engel olamayacaklar, 2023 seçimleriyle yeniden Allahın izniyle yeni bir döneme Türkiye adım atacak. Gelecek sene Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, ikinci bir yüz yıl başlıyor. Bu ikinci yüzyılda çok zor bir dünyadayız. Bu mücadeleyi yapacağız İnşallah. Bu fırtınalı dönemde Türkiye şanslı ülkelerden bir tanesi çok güçlü tecrübeli bir lideri var, siyasi istikrarı var. Böyle bir dönemde herkesin bir tarafa çektiği bir siyaset olsaydı ne hale gelirdik sizin takdirinize bırakıyorum. Evet zor dönemden geçiyoruz bunu kabul etmemiz lazım ama bu zor dönemi de en hafif atlatan ülkelerden biri Türkiye olacak, daha sonraki dönemde de inşallah yeni fırsatlarla Türkiye yoluna devam edecek.” dedi.

Bayramlaşma programı bittikten sonra TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile beraberindekiler Bozkanat köyünde düzenlenen programa katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum