Advert
as

SOLHAN’DA ÜÇ GÜNDE 147 ÜNİTE KAN TOPLANDI

 SOLHAN’DA ÜÇ GÜNDE 147 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Kızılay tarafından ilçemizde düzenlenen üç günlük kan bağışında toplam 147 Ünite kan toplandı.

Havaların ısınmasıyla kan stoklarında ciddi azalmaların olduğu bu süreçte Solhanlı vatandaşlar kan bağışı için Solhan Ziraat Bankası önünde kurulan Kızılay kan bağışı aracında kabul edildi. 

Diyarbakır Kan Bağış Merkezi Kan Bağış Kazanım Uzmanı Süleyman Koç, “15-16-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında Solhan ilçemizde yapılan üç günlük kan bağış faaliyetinde 147 ünite kan bağışı alınmıştır. Kan bağış faaliyetinde bize destek olan Başta Solhan İlçe Kaymakamlığına, Solhan Belediyesine, İlçe Jandarma ve emniyet personellerine, Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne, Solhan ilçe sağlık müdürlüğüne, müftülük çalışanlarına, Sivil toplum kuruluşlarına ve tüm Solhan halkına teşekkürü bir borç biliriz. Sizler sayesinde hastanelerde umutla kan bekleyen hastaların mağduriyetleri azaldı.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum