Advert
as

İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOBANLIK KURSU DÜZENLENECEK

İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOBANLIK KURSU DÜZENLENECEK

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Sürü Yönetimi Elemanı (Çobanlık) kursu düzenleneceği belirtildi.

İl Tarım Müdürlüğünce yapılan duyuruda, “İl Müdürlüğümüzce Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde Sürü Yönetimi Elemanı (Çobanlık) Kursu düzenlenecektir. Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne 29 Temmuz 2022 tarihine kadar şahsen başvurmaları gerekmektedir. Kursa başvurmak için; okur- yazar olmak ve 14 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum