Advert
as

YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE BİNGÖLÜ TEMSİL EDECEK

YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE BİNGÖLÜ TEMSİL EDECEK

Solhanlı Yıldız Kızlar, Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi müsabakalarında birinci olarak isimlerini Türkiye Finallerine yazdırdı.

  
Van’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi bölge finallerinde birinci olan, daha sonra Erzincan’da düzenlenen yarı final müsabakasında da birinci olarak ayrılan Solhanlı Yıldız Kızlar, (Melike Ayraç, Zeynep Tütünen ve Sude Yılmaz) 27-29 Temmuz tarihlerinde Konya da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finallerinde Bingöl’ü temsil edecek.

Sporcularının Türkiye Finallerine yükselme başarısını kutlayan Solhan Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan, “Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yıldız Kızlar kategorisinde Bingöl’ü temsilen katılan Solhanlı sporcularımız, Van’da düzenlenen bölge finallerinde ve Erzincan’da düzenlenen yarı final müsabakalarında birinci olarak ilk kez Türkiye finallerinde boy gösterecek. Bu alanda Bingöl’ü temsil eden sporcularımızın tamamının ilçemizden olması mutluluğumuzu ikiye katladı. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize özellikle onların bu seviyelere yükselmesinde ciddi katkısı olan Antrenör Harun Koca’ya teşekkür ederim. Türkiye Finallerinde kendilerine başarılar diliyorum.”  İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum