Advert
as

Güvenlik Güçleri için Kurban Kesildi

Güvenlik Güçleri için Kurban Kesildi

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerinin kazalardan ve belalardan korunması amacıyla kurban kesimi yaptı.

 

 

Vali Yavuz Selim KÖŞGER, devletimizin güvenliği, aziz milletimizin huzuru için, zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerimizin kazalardan ve belalardan korunması amacıyla Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurban kesim törenine katıldı.

 

Bingöl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda dua eden İl Müftüsü Mecit Can: “Ey Yüce Allah’ım, Sana sığındık, Sana tevekkül ettik. Sana el açıp dua ediyoruz, dualarımızı kabul eyle. Bugün burada ifa etmekte olduğumuz kurban ibadetimizi kabul eyle. Burada senin rızan için kesmekte olduğumuz kurbanlarımızı, tüm emniyet mensuplarımızın başına gelebilecek bütün belalar için engel kıl. Burada bulunan Bingöl Emniyetimizin tüm görevlilerine, bütün güvenlik mensuplarımızı, askerlerimizi, polislerimizi, yerden ve gökten gelebilecek her türlü bela ve musibetten, darbecilerin teşebbüslerinden, teröristlerin şerrinden muhafaza eyle. Vatanımızı, milletimizi yıkmak isteyen, parçalamak isteyen, bizlere zarar vermek isteyenlere fırsat verme. Milletimize, emniyetimize, ordumuza tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçir. Bugüne kadar vatanımızın, milletimizin ve tüm mukaddes değerlerimizin uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm şehitlerimize rahmet eyle. Mekanlarını cennet eyle. Ailelerine ve tüm aziz milletimize sabr-ı cemil ihsan eyle. Dualarımızı kabul eyle. Bizleri her zaman ve her yerde korktuğumuzdan emin eyle. Umduğumuz, niyet ettiğimiz, beklediklerimizi hayırla nasip eyle” dedi.

 

Program okunan duaların ve kesilen kurbanların ardından sona erdi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum