Advert
as

SOLHAN'DA ASDEP ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

SOLHAN'DA ASDEP ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ilçe genelinde Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında çalışmalarına devam ederek ziyaretlerini sürdürüyor.

Bingöl Aile ve sosyal Hizmetler il müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri tarafından İlçe merkez, mahalleleri ve köylerinde bulunan vatandaşlar  ASDEP hane ziyaretleri kapsamında ziyaret edilerek sıkıntıları çözülüyor.

Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir konuyla ilgili olarak, “Bakanlığımızın hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmak için ASDEP Kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. ASDEP Aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal Hizmetlere olan ihtiyaçların tespiti ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerinin planlanması ve uygulanması gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden eğitim, sağlık, istihdam gibi hizmetlerden yararlanmalarının sağlanması amacıyla sürecin tüm aşamalarında Rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir programdır. Bu kapsamda haftanın iki iş günü merkez mahallerde ASDEP Aile Destek Personellerimiz hane ziyaretleri gerçekleştirecek vatandaşlarımıza Bakanlığımızın hizmetleri anlatılacak her türlü rehberlik ve Danışmanlık hizmeti verilecek” şeklinde konuştu.

Son olarak Özdemir, “Her hafta Perşembe ve Cuma günleri ASDEP kapsamında sahadayız. Yaşam koşullarının iyileştirilmesi için Aile Destek personellerimiz Kırmızı yelekleriyle sahada olacaklar.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum