Advert
as

VALİ EKİNCİ’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ

VALİ EKİNCİ’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ

Vali Kadir Ekinci, kısa süre önce Bingöl’de farklı il müdürlüklerine atamaları yapılan il müdürlerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Ekinci, İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Bingöl’ün sporcu kapasitesine dikkat çeken Ekinci, ‘İnşallah birlikte güzel çalışmalar yapacağız’ dedi.

Daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsa Gülgür’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Valimiz Kadir Ekinci, Gülgür’den kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Gülgür’e yeni görevinde başarılar diledi.

Son olarak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür V. Cevdet Baycuman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Vali Ekinci, Baycuma’dan kurumun çalışmaları ve takip edilen projeler hakkında bilgi aldı,  Baycuma’ya yeni görevinde başarılar diledi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum