Advert
as

DİŞ TABİBİNE YÖNELİK DARP OLAYINA KINAMA

DİŞ TABİBİNE YÖNELİK DARP OLAYINA KINAMA

Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş tabibi Hakan Göktaş’ın görevi başındayken darp edilmesine karşı Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasıyla kınandı.


Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde meydana gelen olay hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

"26 Temmuz günü saat 10;25 sıralarında ilimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan diş tabibi Hakan Göktaş görevi başındayken bir hasta tarafından darp edilmiştir. Sağlık hizmetleri özellikle kamu adına kesintisiz sunulan özellikli bir hizmet olup sağlıkta şiddet aynı zamanda kamu yararına karşı yapılmış çirkin bir eylemdir. Dolayısıyla doktorumuza karşı gerçekleşen bu şiddet olayı utanç vericidir. Vatandaşımıza fedakârca hizmet sunma gayreti ile görev yapan çalışanımızın bu tür şiddet olayına maruz kalması kesinlikle kabul edilemez. Her zorluğa karşı görevini en iyi şekilde sunma gayreti ile çalışan ve hedefi sadece hastalara yardım etme olan doktorumuza yönelik gerçekleşen bu saldırı bizleri derinden üzmüştür. Görevi başındaki doktorumuza karşı gerçekleşen bu çirkin saldırı sonrası adli süreç başlatılmış olup saldırgan gözaltına alınmıştır. Başlatılan bu adli sürecin takipçisi olduğumuzu özellikle beyan ediyor, meslektaşımıza yönelik yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum