Advert
as

Millet Hainlere Haddini Bildirdi

Millet Hainlere Haddini Bildirdi

15 Temmuz darbe girişimine yönelik açıklama yapan Öz Büro İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Bilal Sönmez, “Milletimiz ülkesine sahip çıkmış, iradesini çiğnetmemiş, hainlere ve efendilerine haddini bildirmiştir” dedi.

 

 

Türkiye’nin düşmanı ülkelerin kuklası olan bu hain yapının milletten ve devletten hak ettiği cevabı aldıklarını ifade eden Sönmez, “15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler ne kahpe senaryolar ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz ve kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz. Öz Büro İş, 40 bin üyesi ve tüm örgüt birimleriyle ülkemizin esenliği ve halkımızın huzuru için milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Özgür, güçlü ve zengin bir ülkenin onurlu ve mutlu yurttaşları olarak yaşama hedefimize engel olmak isteyen her türlü yapıyla mücadele bizim varlık sebebimizdir. Bu bağlamda 15 Temmuz’un yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyor, millet olarak ufkumuzun açık geleceğimizin parlak olduğu coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

Sönmez, “Milletimiz Cumhurbaşkanı’yla, meclisiyle, ordusuyla, polisiyle bir bütün olarak şimdi daha güçlüdür. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan demokrasi olmuştur. Kazanan millet olmuştur. 15 Temmuz gecesi sabaha kadar destansı bir kahramanlığa imza atarak iradesini çiğnetmeyen ve hala Türkiye’nin bütün meydanlarında demokrasi nöbeti tutan halkımızı bir kez daha kutluyoruz. Canını vererek vatanını savunan halkın ve tüm emekçilerin bu ülkenin gerçek sahibi olduğunu kimse unutmasın. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bütün yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Bütün darbecileri lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum