Advert
as

“BİNGÖL’DE 60 BİN ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILACAK"

“BİNGÖL’DE 60 BİN ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILACAK

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ücretsiz ders kitapları ve ücretsiz kaynak kitapları eğitim öğretim başlamadan Bingöl’deki okullarda dağıtılmaya başlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, “Bingöl’de 60 bin öğrenciye ücretsiz kitap dağıtılacak.”dedi.


Mili Eğitim Bakanlığı tarafından Bingöl’e gönderilen ve okullarda dağıtımı yapılacak olan ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarının bulunduğu deposunda incelemelerde bulunan Bingöl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, kitap dağıtımı ile alakalı açıklamalarda bulundu.  

 

"OKUL AÇILMADAN ÖNCE MESAİ MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN DAĞITIMLAR YAPILIYOR"

 

Kitap dağıtımına ilişkin olarak bilgi veren Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, "2003 yılından beri okulların açıldığı günden itibaren çocuklarımızın kitapları masalarının üzerinde oldu. Bu yıl da aynı şekilde tüm Türkiye’de olduğu gibi bakanlığımız ilimize ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplar gönderiyor. Okulların açıldığı günden itibaren, çocukların kitaplarının masalarının üzerinde olması için mesai mefhumu gözetmeksizin dağıtım yapılıyor. Bu anlamda kitap dağıtımında görevli tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

 

"İLİMİZDE 60 BİN ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILACAK"

 

Yücel, "Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2003-2004 eğitim öğretim yılından itibaren başlatılan ücretsiz ders kitapları eğitim öğretim sezonu öncesinde İlimizdeki okullarda dağıtılmaya başlandı. İlimiz genelinde, yaklaşık 60 bin öğrenciye ücretsiz ders kitabı dağıtılacak. Öğrencilerimiz okula geldiklerinde kitaplarını sıralarının üzerinde hazır olarak bulacaklar." ifadelerine yer verdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum