Advert
as

EĞİTİM ATIŞ ALANINDA YANGIN ÇIKTI

EĞİTİM ATIŞ ALANINDA YANGIN ÇIKTI

​Ekinyolu Jandarma Karakolundaki eğitim atışı esnasında mermi sekmesi sonucu çıkan yangında 10 dönüm arazi hasar gördü.


 

Bingöl Valiliği, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Ekinyolu atış alanında eğitim atışı esnasında mermi sekmesi sonucu yangın çıktığını açıkladı.

 

Açıklamada, yangına ilk etapta 1 TOMA, 2 İtfaiye, 1 arazöz ve 55 personel ile müdahale edilerek örtü yangını kontrol altına alınmıştır. Yangında yaklaşık 10 dönüm kuru ot yanmış olup herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır." denildi.

 

Soğutma çalışmaları devam ederken farklı noktalarda tekrar ot yangını çıktığı belirtilen açıklamada, Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz, 2 İlk Müdahale aracı, 1 greyder ve 30 personel, Emniyet Müdürlüğüne ait 4 adet TOMA, Ilıcalar Belediyesine ait 1 adet itfaiye, Bingöl Belediyesine ait 2 araç ve personel, İl Jandarma Komutanlığından 2 Komando Timi ve Karayolları Bölge Müdürlüğünden 1 sulama aracı ile yangına müdahale edilerek tekrar kontrol altına alındığı kaydedildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum