Advert
as

BİNGÖL DEVLET HASTANESİNDE İLK KEZ KALICI KALP PİLİ TAKILDI

BİNGÖL DEVLET HASTANESİNDE İLK KEZ KALICI KALP PİLİ TAKILDI

Bingöl Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmeti alanında bir ilk daha yaşandı. Hastanede son olarak ilk defa kalıcı kalp pili takılma işlemi gerçekleştirildi.


 

Yıllardır kalıcı kalp pili takılma işlemi için çevre illere gitmek zorunda kalan Bingöl'de ikamet eden vatandaşlara, Bingöl Devlet Hastanesi'nden müjdeli haber geldi.

 

Bingöl Devlet Hastanesi, vatandaşları çevre illere bağımlılıktan kurtaracak kalıcı kalp pili takılması işlemini gerçekleştirdi. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Gengörü 'nün de katıldığı operasyon Uzm. Dr. Ali Hakan Konuş ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

 

Kardiyoloji uzmanı Ali Hakan Konuş tarafından yapılan işlemle bir hastaya ilk kez başarılı bir şekilde kalp pili takıldı.

 

"VATANDAŞLARIMIZA DAHA RAHAT HİZMET VERME ANLAYIŞI İÇERİSİNDEYİZ"

 

Vatandaşları dışa bağımlılıktan kurtarmak için geldikleri günden beri her türlü teknik alt yapıyı desteklediklerini ifade eden Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Gengörü yaptığı açıklamada, "Geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza daha ulaşılabilir ve daha rahat hizmet verme anlayışı içerisinde olduk. Burada yapılabilecek imkânlarda olan her işlemi gerçekleştirme adına her adımı attık. Doktorlarımızın bir işlemi yapabileceklerine inandıklarını gördüğümüzde hemen gerekli teknik alt yapı ve malzeme desteğini sunmaya gayret ettik.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

 

"BİNGÖL HALKI ÇEVRE İLLERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK"

 

Yaptıkları işlemin Bingöl halkı için olumlu bir gelişme olduğunu vurgulayan Uzm. Dr. Ali Hakan Konuş, "Hastanemiz kardiyoloji kliniğinde uzun süredir koroner anjiyografi yapmaktayız. Kalıcı kalp pili takılması işlemi ise hastanemiz kurulduğundan beri yapılmamaktaydı. Hastanemizde teknik alt yapı desteği ve planlamalarımızı yaparak kalıcı kalp pili takılması işlemini gerçekleştirmeye başlamış bulunmaktayız. Bu sayede imkânlarımız dâhilinde acil ve elektif kalıcı kalp pili işlemleri için Bingöl halkımız çevre illere gitmek zorunda kalmayacak, büyük bir meşakkatten kurtulmuş olacaklar." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum