Advert
as

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI, ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SOLHAN AYAK TENİSİ TAKIMI, ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Kütahya’da düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye şampiyonasında Solhan Ayak Tenisi Takımı, üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu


 

Solhan Ayak Tenisi Takımı, Kütahya’nın Gediz İlçesinde düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye şampiyonasında üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finali Gediz Spor Kompleksinde düzenlendi. 24 takım ve 150 sporcunun katılımı ile düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finali birincilik ve ikincilik müsabakaları Solhan ile Aydın Spor arasında, üçüncülük ve dördüncülük müsabakaları Denizli Pamukkale ile Kütahya arasında düzenlendi.

 

Final maçlarının ardından Solhan birinci, Aydın Spor ikinci, Denizli Pamukkale üçüncü, Kütahya dördüncü oldu.

 

Müsabakalar sonunda protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

 

Gediz’de düzenlenen Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası sonrası dereceye giren takım Kasım ayında Kocaeli’nde yapılacak olan Ayak Tenisi Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum