Advert
as

İMAM HATİP ÖĞRENCİSİ, ‘ULUSLARARASI MEKTUP YARIŞMASI’NDA BİRİNCİ OLDU

İMAM HATİP ÖĞRENCİSİ, ‘ULUSLARARASI MEKTUP YARIŞMASI’NDA BİRİNCİ OLDU

“Etkili Birine İklim Krizi Hakkında Neden ve Nasıl Harekete Geçilmesi Gerektiğini Anlatan Bir Mektup Yaz” konulu Uluslararası Mektup yarışmasında, Bingöl Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Sümeyye Öz birinci oldu.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, PTT A.Ş. Dünya Postalar Birliği tarafından düzenlenen “Etkili Birine İklim Krizi Hakkında Neden ve Nasıl Harekete Geçilmesi Gerektiğini Anlatan Bir Mektup Yaz” konulu Uluslararası Mektup yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek birinci olan Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Sümeyye Öz’ü ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’i makamında kabul etti.

 Mektup yarışmasında birinci gelen İmam Hatip öğrencisi Esra Sümeyra Öz’ü tebrik eden Vali Ekinci, “İl olarak başarınla gurur duyuyoruz. Kalemine sağlık. Yazmak bir sanat. Böylesi konularda kalem oynatmak bir perspektif sunmak bir teklifte bulunmak bir duyarlılık çağrısı yapmak hakikaten önemli. Çevre sorunlarını ve iklim krizini merkeze alan mektubunun dalga dalga yayılmasını ve hayırlara vesile olacak yankılar uyandırmasını temenni ediyorum. Kalemine bereket diyor başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum