Advert
as

KURTLARIN SALDIRDIĞI 11 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

KURTLARIN SALDIRDIĞI 11 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Bingöl’ün Merkez ilçesi Gözer köyünde gece vakti ahıra gelen kurtlar, küçükbaş hayvanlara saldırıp 11 hayvanı telef etti.

Olay, Bingöl Merkeze bağlı Gözer köyünde meydana geldi. 

Yaşadığı mağduriyeti anlatan hayvan sahibi Muhsin Korkulu, telef olan hayvanların üzerindeki yaralardan yola çıkarak kurt olduğunu düşündüğümüz yırtıcı hayvanların ahıra gelerek içerisinde 11 adet küçükbaş hayvanlarını telef ettiğini söyledi. 

Ahır kapısının kapalı olduğunu söyleyen Korkulu, bu saldırının nasıl olduğuna anlam veremediğini belirterek yetkililerden destek talebinde bulundu.

 “Ne yapacağımızı bilemez durumdayız ve büyüklerimizden destek bekliyoruz”

 Korkulu, “Bu sabah ahıra geldiğimizde karşılaştığımız manzarada 11 küçükbaş hayvanımız gece telef edilmişti. Ahırın kapısı da kapalıydı ama nasıl oldu bunun hakkında bir bilgimiz yok. Bulunduğumuz bölgenin dere yatağına yakın olmasından ötürü vahşi hayvanların buraya ulaşması biraz kolay olmuş. Açıkçası şu an ne yapacağımızı bilemiyoruz. Gördüğünüz gibi burada 11 adet küçükbaş hayvan telef oldu. Nereden bakarsanız büyük bir sermayedir bu. İnşaallah büyüklerimiz bizlere yardımcı ve destekçi olurlar.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum