Advert
as

Hastanede Yangın Tatbikatı Düzenlendi

Hastanede Yangın Tatbikatı Düzenlendi

Hastane ve İtfaiye ekipleri tarafından, hastane çalışanlarını olası bir yangın durumuna karşı bilinçlendirmek amacıyla yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

Solhan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından gerçekleştirilen yangın, deprem ve tahliye tatbikatları gerçeğini aratmadı. Tatbikat sırasında yangına ilk müdahale, hasta ve çalışanların tahliyesi, yüksek katlardan hastaların nakledilmesi gibi senaryolar uygulandı.

 

Hastanede siren çalarak yangın alarmı veren itfaiye ekipleri ile birlikte temsili hastaların en kısa sürede tahliye edilmeleri sağladı.

 

Bu sırada hastanede çıkan temsili yangından dolayı yüksek katlarda mahsur kalan sağlık personelleri ve hastalar itfaiye ekipleri tarafından kurtarma aracının merdivenleri ile kurtarıldı.

 

Yangın anında nasıl hareket edeceklerini uygulamalı bir şekilde gösteren ekipler; söndürme, kurtarma, koruma ve ilkyardım konularında da hastane personellerine bilgiler verdiler. Son olarak yangın tüpleri ve tüplerin nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak anlatan ekipler, personellere uygulama yaptırarak alevlere hangi yönden müdahale edeceklerini gösterdiler.

 

 

Yapılan tatbikat, herhangi bir sorun yaşanmadan sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum