Advert
as

15 Temmuz Şehitleri için Mevlid Okutuldu

15 Temmuz Şehitleri için Mevlid Okutuldu

15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Ulu Camii’de Mevlid-i Şerif okundu.

Hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Solhan Ulu Camii’de Mevlid-i Şerif okundu.

 

Kur’an tilaveti ve mevlid-i şerifin okunmasının ardından 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için dua edildi.

 

Solhan Kaymakamlığı tarafından Ulu Camii’de düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Güler, Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Öğle namazı ardından Kaymakamlık tarafından vatandaşlara yemek ikram edildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum