Advert
as

SOLHAN HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

SOLHAN HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

Solhan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan öğrencilerden 13’ü üniversitelerin Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümlerine, 6’sı Spor Lisesine yerleştiler.

Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Spor Lisesi Sınavlarına hazırlık kapsamında Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Spor Etkinlikleri Kursu’na devam eden öğrencilerden 13 kişi çeşitli üniversitelere, 6 öğrenci ise Spor Lisesine yerleşti. 

Spor Etkinlikleri Kursu hakkında bilgi veren Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Güneş, “Gençlerimizin gösterdikleri bu büyük başarıdan dolayı tebrik ederim. Aynı zamanda Kurs Eğitmenleri Bestami Üçkaç ile Mustafa İnan’a da teşekkür ederim.”dedi. 

Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak için tüm okullarda alan taraması yaptıklarını belirten Güneş, yetenekli öğrencilerimiz için böyle bir kurs açtıklarını dile getirdi. 

Nisan-Eylül 2022 tarihleri arasında açıldığını belirten Güneş, “Bu kursiyerler, Kurs Eğitmeni Bestami Üçkaç ile Mustafa İnan tarafından yoğun bir şekilde çalıştılar. Antrenörlerinin verdiği bilgi ve taktiklerle Yetenek sınavına hazırlanan öğrenciler Ağustos ayında farklı tarihlerde yapılan Üniversitelerin yetenek sınavlarına girdiler. Bu öğrencilerden 13’ü Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük veya Spor Yöneticiliği alanlarına, 6 öğrenci ise Spor Lisesine yerleşti. Katkılarından dolayı Kurs Eğitmenleri Bestami Üçkaç ile Mustafa İnan teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. 

ÜNİVERSİTELERE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER 

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Solhan YBO’ Salonu’nda açılan Spor Etkinlikleri Kursu’na katılan öğrencilerden Üniversitelere şunlar yerleşti: 

Batuhan Orman- Antrenörlük – Bingöl Üniversitesi

Zeynep Gökel – Antrenörlük – Muş Üniversitesi

Dilek Orman – Antrenörlük – Tunceli Munzur Üniversitesi

Kadir Kılıç – Antrenörlük – Bingöl Üniversitesi

Elvan İşeri – Beden Eğitimi Öğretmenliği – Muş Üniversitesi

Şilan Kökden – Beden Eğitimi Öğretmenliği – Muş Üniversitesi

Muhammed Ahmet Aras – Beden Eğitimi Öğretmenliği – Muş Üniversitesi

Zeynep Ay – Spor Yöneticiliği – Muş Üniversitesi

Elif Döner – Antrenörlük – Bingöl Üniversitesi

Veysel Şimşek – Spor Yöneticiliği – Bingöl Üniversitesi

Ali Furkan Aksak– Antrenörlük – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Mihriban Gündüz– Antrenörlük – Dicle Üniversitesi

Selim Can Turgut– Antrenörlük – Kocaeli Üniversitesi

 SPOR LİSESİNE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER

 Yasin Emre Türel

Yusuf Yatağan

Ömer Kutlu

Muhammed Eren Ala

Veysel Arda Gül

Eyyüp Ensar Avunan

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum