Advert
as

SOLHAN SPOR BAŞKENT’TEN GALİP AYRILDI

SOLHAN SPOR BAŞKENT’TEN GALİP AYRILDI

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Temsilcimiz Solhan Spor deplasmanda oynadığı maçta 3-0 galip geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubu ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Ankara-Beştepe takımına konuk olan Solhan Spor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. 

Ankara Beştepe Voleybol salonunda gerçekleşen maçta Solhan Spor, birinci ve ikinci setleri 25-22, üçüncü seti ise 25-16 alarak müsabakadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. 

Solhan Spor’un bir sonraki müsabakası TVF Spor Lisesi takımı ile 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 13:00’da Ankara Beştepe Voleybol Salonunda gerçekleşecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum