Advert
as

BİNGÖL'ÜN İLK ROMATOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

BİNGÖL'ÜN İLK ROMATOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

106. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında Bingöl’e atanan Romatoloji Uzmanı Dr. Gülay Alp, Bingöl Devlet Hastanesindeki görevine başladı.

İl Sağlık Müdürlüğünün çalışmaları sonucu son dönem devlet hizmet yükümlülüğü kuraları kapsamında Bingöl’e birçok tabip ve uzman tabip atamasının yapıldığını belirten İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu, “Yıl içerisinde gerçekleşen atamalar sonucu; Gastroenteroloji, Nefroloji, Endokrinoloji, Erişkin Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, Onkoloji ve Romatoloji Uzmanı atamaları yapıldı” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum