Advert
as

SOLHANLI ÖĞRENCİLER, ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNÜ GEZDİ

SOLHANLI ÖĞRENCİLER, ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNÜ GEZDİ

Bingöl Üniversitesi Kampüsünü ziyaret eden Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri, merak ettikleri konular hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri Bingöl Üniversitesi Kampüsünü ziyaret etti. Öğrenciler merak etikleri konular hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarete Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri de katıldı. Öğrenciler gerçekleştirdiği ziyarette Selahattin Eyyubi Kütüphanesi, fakülte binaları, kampüs alanı ve yemekhaneyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Bingöl Üniversitesi yetkilileri, gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ferzende Açan,”Bugün son sınıf öğrencilerimizi Rehberlik ve Yönlendirme kapsamında Bingöl Üniversitesine götürdük. Fakülteler ve kampüs alanında verimli bir gezi oldu. Özellikle çok güzel ve zengin bir kütüphane kurulmuş. Bu gezinin düzenlenmesine katkıda bulunan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Kırım, Yüksel Dere, Enver Caneri, Çetin Kıyıcı ve Hüseyin Tütünen'e veli ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum