Advert
as

TEOG Sonuçları Açıklandı

TEOG Sonuçları Açıklandı

Temel Eğitimden ortaöğretime Geçiş yani TEOG 2016 Yerleştirme sonuçları açıklandı.

TEOG sınavına giren öğrencilerin yerleştirme sonuçları açıklandı. TEOG tercih sonuçlarına http://teog2016.meb.gov.tr/  üzerinden ulaşılabiliyor.

 

 

Yerleştirmeye esas birinci nakil tercih başvuruları 15-19 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 22-26 Ağustos arasında alınacak. Üçüncü nakil tercih başvuruları ise 29 Ağustos- 2 Eylül arasında alınacak. 5-8 Eylül tarihleri arasında ise il ilçe yerleştirme nakil komisyonlarınca nakil tercih başvurularının alınması gerçekleştirilecek. 9 Eylül itibarıyla yerleştirme işlemleri tamamlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum