Advert
as

SOLHAN’DA GÖÇMEN KAÇAKÇISI 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

SOLHAN’DA GÖÇMEN KAÇAKÇISI 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Afganistan uyruklu şahısları Muş istikametinden getirerek ilçeye bıraktıkları tespit edilen iki zanlı, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla Solhan’da tutuklandı.

Solhan’da yakalanan Afganistan uyruklu göçmenlerin ifadesi üzerine harekete geçen Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, 3 Kasım Perşembe gecesi biri yaralı iki yabancı uyruklu kişiyi gören akaryakıt istasyonu çalışanı, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı, sağlık ekiplerince Solhan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Afganistan uyruklu oldukları belirlenen kişilerin göçmen kaçakçılığı mağduru olabileceğini değerlendiren Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Solhan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. Afgan uyruklu şahısların, 65 ..... plakalı bir araç ile Muş istikametinden getirilerek kırsal alana bırakıldığı ve söz konusu alanda 4 Afgan uyruklu şahsın daha olduğu tespit edildi.İncelemeler neticesinde, Afgan uyruklu şahısları ilçeye bıraktıkları tespit edilen 65 ...... plakalı Starex minibüs araç içinde yakalanan şüpheliler E.A. ve Ö.Ç., Solhan Cumhuriyet Başsavcılığınca sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından Göçmen Kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, yaralı olan Afgan uyruklu şahsın tedavisi ise Bingöl Devlet Hastanesi'nde devam edildiği bildirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum