Advert
as

SOLHAN SPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

SOLHAN SPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor’dan destek çağrısı yapıldı. Kulüp Başkanı İlhan yaptığı çağrıda ilçenin en büyük tanıtım aracı olan Solhan Spor’a destek verilmesini istedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi B grubunda mücadele eden Solhan Spor Kulübü Başkanı Esat İlhan, takımın maddi anlamda zor günler geçirdiğini belirterek destek çağrısında bulundu.

İlhan yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı; “Yıllardır voleybol camiasından adından söz ettiren takımımız Solhan Spor, voleybolun zirvesi olan Efeler Ligi’ni görmüş ve burada iki sezon geçirdi. Takımın ligden düşmesinin ardından tamamen sahipsiz bırakıldığı için biz elimizi taşın altına atarak bu görevi üstlendik. Yapılan kongrenin ardından ilk işimiz Solhanlıların gönlü olmadan değiştirilen ismi tekrar ‘Solhan Spor’ olarak düzelttik. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımı devraldığımız için hız kesmeden transfer çalışmalarına başlayarak sezonun başlamasıyla takımı büyük ölçüde tamamladık.”

Ekonomi şartlarından dolayı mali yönden zorlandıklarını söyleyen İlhan, “Takımımız, kuruluşundan bu güne diğer kulüpler gibi bağlı oldukları belediye veya herhangi bir kuruluş bünyesinde olmadığı için tamamen halkın ve bazı büyüklerimizin katkılarıyla ayakta durmaktadır. Unutulmamalıdır ki şuan Solhan Spor ilimiz ve ilçemiz adına en büyük tanıtım aracıdır. Kuruluşundan bu yana bulunduğu bütün liglerde seyirci rekoru kıran ve bir çoğumuzun hafta sonu zaman ayırarak gördüğümüz tek etkinliğimiz yok olmasın. Bu konuda özellikle Solhanlıların ve çağrımızın ulaştığı bütün sporseverlerin takımımıza destek vermesini beklerken, sezon başından bu yana takımımıza destek veren herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum