Advert
as

TSE, BİNGÖL'DE TEMSİLCİLİK AÇACAK

TSE, BİNGÖL'DE TEMSİLCİLİK AÇACAK

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Bingöl’de temsilcilik açılacağını açıkladı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Bingöl’de temsilcilik açılacağını belirten Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a Bingöl'deki İş İnsanları İstişare Toplantısı’nda TSE Temsilciliği açılması yönünde talepte bulunduklarını söyledi.

Taleplerinin Bakan Muş'un verdiği talimatla onaylandığını ve temsilciliğin yakında Ticaret ve Sanayi Odası binasında hizmet vermeye başlayacağını aktaran Çintay, "Aylarca çevre illerde bir evrak için uğraşan iş insanlarımızı bu dertten kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum. İletmiş olduğumuz talep için gerekli talimatı veren Ticaret Bakanımız Mehmet Muş'a ayrıca bu konuda destek sağlayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve Milletvekili Feyzi Berdibek'e şükranlarımı sunarım. Bu dönem 'gelişen, büyüyen ve güçlenen Bingöl dönemi' olacak. Çok güçlü yönetim kurulu ve meclis üyelerine sahibiz. Üyelerimizden de aldığımız güçle elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizin taahhüdünü vermek isterim. İş camiasında derdi, sıkıntısı ve sorunu olan küçükten büyüğe tüm firmalarımızı ve iş insanlarımızı, sorunlarını bizlere iletmesi için odamıza davet ediyorum."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum