Advert
as

BİNGÖL DİYANET-SEN BAŞKANI ÇELİK, GÜVEN TAZELEDİ

BİNGÖL DİYANET-SEN BAŞKANI ÇELİK, GÜVEN TAZELEDİ

Diyanet Sen Bingöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle mevcut başkan Mücahit Çelik yeniden başkanlığa seçildi.

Diyanet Sen Bingöl Şubesi tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Mücahit Çelik yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Bingöl Memur-Sen konferans salonunda gerçekleşen kongrede tek adayın olduğu başkanlık seçiminde üyelerin tamının oylarını alan Mücahit Çelik güven tazeleyerek tekrardan Diyanet Sen Bingöl şube başkanı olarak seçildi. 

Diyanet-Sen Bingöl Şube Başkanlığına yeniden seçilen Mücahit Çelik ile beraber yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle;

Mücahit ÇELİK  ( Şube başkanı)

Abdullah AFŞİN ( Şube Bşk. Yrd. Şube sekreteri)

Erdal ÇAKAN (Şb. Bşk.  Yrd. Teşkilatlanma)

Musa BAZANCİR (Şb. Bşk. . Yrd. Mali İşler)

Hesbi GÜRBÜZ ( Şb. Bşk. . Yrd. Basın ve İletişim)

Ali Rıza AK (Şb. Bşk. Yrd. Mevzuat ve Toplu sözleşme)

Bayram SÖNMEZ (Şb. Bşk. Yrd. Eğitim ve Sosyal İşler)

Diyanet Sen Bingöl şube başkanı Mücahit Çelik seçimin ardından tüm üyelere teşekkür edip seçimin ve yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını söyledi.

Diyanet-Sen Bingöl şubesi 4. Olağan Genel Kurul’una, Diyanet –Sen Bingöl şubesi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum