Advert
as

YANILMAZ´DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

YANILMAZ´DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

“24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, bir mesaj yayımlayarak görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Yanılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli meslektaşlarım; Bilinen bir gerçek vardır ki o da, toplumu kurtarmanın yolunun bir insanı iyi eğitmekten geçtiği gerçeğidir. İyi eğitilmiş bir insan, barış ve huzur toplumunun temel taşı demektir. Çünkü bir başağın yetişmesinin önündeki engel, zararlı otlar değil, çiftçinin ihmalidir. Bu nedenle tezgahının hamuru insan olan biz öğretmenlerin, ihmalinin veya hatasının telafisi yoktur. Maarif davamızın inançlı ve yılmaz neferleri olan öğretmenlerimizin, bu kutlu görevi ifa ederken, geçmişte olduğu gibi gelecekte de bugünümüzün ve yarınlarımızın teminatı olan nesillerimizi, çağın ve geleceğin kodlarını okuyabilen, yüreğinden dökülen sevgi ışığını başındaki semaya yerleştirebilen, necip milletimizin sahip olduğu değerleri daha ileriye taşıyabilen bir şuur ile yetiştirmeleri yadsınamaz bir hakikattir. Öyle ki böylesine mukaddes bir mesleğin mensupları olan öğretmenlerimizin, hüsn-ü hatime ile görevlerini ifa edecekleri gerçeğini buradan bir kez daha haykırmaktan son derece onur duyuyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da, geçmişini bilen ve geleceğine yön veren, ati’sine umutla bakan, yaratılanı yaratan dan ötürü hoş gören, asımın nesillerini yetiştirme azmi ve gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yarının yollarında artık ufuklar bizimdir diyen bir geleceği ve milli bir şuuru hep birlikte inşa ediyor olmanın bilinci ve sorumluluğu ile gösterdiğiniz tarifsiz fedakârlığa teşekkür ediyor, karşılaştığınız tüm zorluklarda her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Böylesine kutlu bir mesleğin bir mensubu olarak, aramıza yeni katılan öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor, henüz görevi başında olan öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyor, emekliye ayrılan değerli meslektaşlarıma bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur temenni ediyorum. Özellikle Hak’ka yürüyen Necmettinlere, Şenay Aybükelere, Ayşenurlara ve bilhassa Abdulvahap Salcan kardeşime Cenab-ı Hakkın rahmet ve mağfiret niyaz etmesini diliyorum. Yaktığınız meşaleyi yılmadan, bıkmadan ve usanmadan, geleceğe umut olması muradıyla taşımaya devam edeceğiz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum