Advert
as

AKADEMİSYENLERE TEBRİK BELGESİ VERİLDİ

AKADEMİSYENLERE TEBRİK BELGESİ VERİLDİ

Bingöl Üniversitesinde 2022-2023 Akademik Yılı Akademik Personel Belge Takdim töreni yapıldı. Törende 36 akademisyene ‘Tebrik Belgesi’ takdim edildi.

Bingöl Üniversitesinde göreve yeni başlayan ve yeni akademik unvan alan 36 akademisyene ‘Tebrik Belgesi’ takdim edildi. 

Bingöl Üniversitesi Senato   Salonu’nda   düzenlenen ‘Akademik Personel Belge Takdimi Töreni’ne Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Hasan Çiftci, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Genel Sekreter Vekili Arş. Gör. Fatma Görgülü ve senato üyeleri katıldı. 

Akademik Personel Belge Takdim Töreni’nde konuşan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,“Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarını alan ve aramıza yeni katılan akademisyen arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını  dilerim.  Her geçen gün akademik kadromuzu güçlendiriyoruz.  Genç bir üniversite olmamıza rağmen yeterli düzeyde öğretim elemanımız bulunmaktadır. Amacımız bize emanet edilen öğrencilerimize daha iyi ve kaliteli bir eğitim ortamı sunarken   üniversitemizin de uluslararası alanda tanıtımını yapmaktır. Bu amaçla yoğun çaba harcıyoruz. Bunları hep beraber başaracağız. Bu vesileyle bizlere katkı sunan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum