Advert
as

AFAD’TAN ÖĞRENCİLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

AFAD’TAN ÖĞRENCİLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, Yedisu ilçesindeki ilkokul öğrencilerine yönelik afet farkındalık eğitimi verip, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Afet farkındalık eğitimleri kapsamında bu hafta deprem riski en yüksek olan Yedisu ilçesindeki ilkokul öğrencilerini ziyaret etti. 

‘Bir çocuğun gülümsemesi değil midir tüm gayretin karşılığı?’ temasıyla Bingöl AFAD, 7 okul projesinde ilk adım olarak Yedisu ilçesi Kürdan İlkokulu öğrencilerine yönelik farkındalık eğitimi gerçekleştirdi. 

AFAD İl Müdür Yardımcısı Sedat Doğan, kurum personelleri ve Bingöl AFAD gönüllüleri ile birlikte öğrencilere ikramda bulunup, oyuncak dağıttılar. (HABER MERKEZİ)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum