Advert
as

SATRANÇ TURNUVASINDA ESEN, BİRİNCİ OLDU

SATRANÇ TURNUVASINDA ESEN, BİRİNCİ OLDU

Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Satranç Turnuvasında Harun Baran Esen okulda birinci oldu.

Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi okul içi Satranç Turnuvası, final maçının yapılmasıyla sona erdi. Finalde okul öğrencilerinden Harun Baran Esen ve Nurullah Yıldız karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelelerde Harun Baran Esen şampiyon oldu. Okul Müdürü İhsan Sönmez tarafından birinci olan Harun Baran Esen ödüllendirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü İhsan Sönmez,”Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan Turgut koordinesinde okul içi Satranç Turnuvasında şampiyon belli oldu. Keyifli geçen final müsabakasında şampiyon Harun Baran Esen oldu. Finalde mücadele eden iki öğrencimizi de tebrik ediyoruz. Bu keyifli turnuvayı organize eden Gökhan Turgut hocamıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi. (Haber/Nihat KANAT)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum